Jeanette Hammarstedt

INREDNINGSDESIGNER

Jag erbjuder färdiga miljöer från golv till tak i privata eller offentliga miljöer. Exempelvis, butiker, kontor, caféer, restauranger, hotell och hela eller delar av hus.

​Jag ser det unika i varje uppdrag och värdesätter en bra kundkontakt.

Ni kan få digitala 2D och 3D ritningar, färgval, textiler, projektledning samt inköp av material- ock produktval. Jag utgår efter dina önskemål, behov och förutsättningar i ett projekt. Baserat på detta skapar vi en kreativ lösning som tillgodoser och överträffar dina förväntningar.

Jag är ett mobilt företag men har mitt kontor i Västervik.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi kan diskutera era önskemål och visioner närmare. 

I min bakgrund finns en utbildning i interiör- & Exponeringsdesign. Har över 15 års erfarenhet av att rita & bygga butiker med IKEA, HM & Åhléns. Där mellan har jag ritat planlösningar på hus, restaurang, kontor, inrednings koncept till hotellrum....  

Jeanette har hjälpt oss att designa och inreda vår ishalls restaurang . Hon har verkligen förmåga att ta in rätt saker och detaljer och kunnat förvandla den superfint. Det också med en liten budget och knappt om tid.
Jag har även sätt hennes arbete i privata hem och andra företag och kan bara säga att alla jobben hon gjort har skapat så snygga och passande stil för de olika miljöerna. Kan verkligen rekommendera Jeanette, som förstår vad man är ute efter för känsla på en gång.

Jag kan varmt rekommendera Jeanette efter att jag av en slump haft förmånen att samarbeta med denna otroligt fantastiska, engagerade och kompetenta tjej. Genom hennes noggranna, varma och lyhörda sätt men även otroliga känsla för detaljer blir resultatet väldigt bra. 

För mig är hon det självklara valet attvända mig till när jag är j behov av inredningshjälp!

BE IN 
TOUCH

hej@inredningsdesigner.com

Tel +46 (0) 739 38 07 05

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon